BRFkredit

 
 • Onsdag, 11. oktober 2017 - 16:00 til 20:00
 • BRFkredit, Klampenborgvej 205 2800 Kgs. Lyngby
 • Tilmelding

  Er du fra årgang 2015 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

  ,

  Er du fra årgang 2016 og hører til København Gefion, Hillerød, Holbæk, København Nørre G, Næstved, Greve afdelingen, kan du tilmelde dig dette arrangement – men du skal logge ind først.

 • Afdeling: - København Gefion - Hillerød - Holbæk - København Nørre G - Næstved - Greve
 • Sidste tilmeldingsfrist: Søndag, 8. oktober 2017 - 12:00

BRFkredit
- Matematik i den finansielle sektor

Kom til virksomhedsbesøg hos et af landets største realkreditinstitutter og få indblik i den finansielle sektor og nogle af de redskaber, som BRFkredit anvender. Temaer som boligfinansiering, risikovurdering, typer af lån og renteberegninger er dagens fokus. BEMÆRK: for at få det optimale udbytte af denne aktivitet, skal du have matematik på A-niveau. 

Program ved Lars Waalen Sandberg
Boligfinansiering er et område, som de fleste kommer i berøring med på et tidspunkt. Men hvordan ser boligfinansiering egentlig ud som et forretningsområde? Hos BRFkredit får du indblik i nogle af de finansielle metoder, der knytter sig til arbejdet med boligfinansiering. Igennem oplæg og øvelser får du indblik i begreber som statistik, differentialregning, programmering, sandsynlighedsberegning, finansiel innovation. Begreber som I kender fra matematikundervisningen, bliver omsat til anvendelige metoder, som BRFkredit bruger i hverdagen.

Hvad laver BRFkredit?
BRFkredit er en af Danmarks absolutte topspillere på det finansielle marked. BRFkredits kerneområde er realboliglån, dvs. finansiering af boliger. Virksomheden har i mere end 200 år været med til at definere, hvordan realkreditlån og boligmarkedet har udviklet sig i Danmark. For ganske nylig fusionerede BRFkredit med Jyske Bank. Derfor er virksomheden blevet en endnu større spiller i den samlede finansielle sektor. Udover at være en betydelig finansiel aktør, er BRFkredit også særlig kendt i erhvervskredse for deres omfattende indsats på CSR-området med en række projekter, bl.a. indsatsen for integration og styrkelse af udsatte boligområder. Læs mere om BRFkredit her.

 

Program

 • Arrangementet veksler imellem oplæg og øvelser, som giver indblik i begreber som statistik, differentialregning, programmering, sandsynlighedsberegning, finansiel innovation. Begreberne omsætter vi til anvendelige metoder.

 

Praktik

Der er kaffe/te og sandwich til denne aktivitet.

Aktiviteten afvikles af Team Action - hvis du ikke kan finde vej eller bliver forsinket, så tjek Facebook eller kontakt Lena på 3121 5262.

 • Antal deltagere: 66
 • Lærer: SIC
 • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk