Oprettet af Dorthe den 15. december 2016

Så er forårsprogrammet 2017 klart!

Vores topmotiverede unge talenter kan igen boltre sig i et tætpakket program af høj kvalitet og med stor faglig bredde.

Den nye årgang ’16 kan se frem til et forår, hvor de bliver introduceret til talentbegrebet og får en fornemmelse af videnskabens mangfoldighed. Det sker bl.a. gennem besøg på universiteter og gennem spændende film og fordrag.

Årgang ’15 bliver skarpere på deres fremtidige studie- og karrierevalg. Det sker bl.a. med et seminar med internationalt fokus, forskellige seminarer om selvledelse og gennem besøg på danske universiteter. 

Det valgfrie program, som begge årgange kan deltage i, omfatter over 40 spændende, og meget forskellige, aktiviteter: 

Der er faglige besøg hos danske virksomheder som Haldor Topsøe, SKAT og Danmarks Meterologiske Institut. Aktiviteter som "Økologisk Økonomi og Bæredygtig Omstilling", "Merkur Andelskasse & Danske Bank: Bankernes rolle i samfundet" og "Økonomi & Virkelighed" bidrager med dybdegående indsigt i, hvordan bæredygtige økonomiske systemer kunne se ud. Og der bliver god mulighed for at boltre sig i forskellige naturvidenskabelige laboratorier - bl.a. kan fremhæves en fysikworkshop på Roskilde Universitet, samt en workshop om rumvejr, tordenskyer og kosmisk stråling på Danmarks Teksniske Universitet. 

Det valgfrie program byder også på et humanistisk seminar om Melodi Grand Prix, samt retter fokus på det mere personlige og almenmenneskelige med aktiviteter som "Konfliktmægling: Teori & Praksis" og "Stress og Perfektionisme".

Se de obligatoriske og valgfrie programmer for 1. semester og 3. semester i menuen til højre. 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk