ATU er fyldt med unge forskere

Kan vi løse problemerne med global opvarmning? Fødevaremangel i ulande? Mikroplastik i verdenshavene? 5 deltagere fra ATU Øst har givet deres bud og er nu i Unge Forskere-finalen.

De bedste netværk starter tidligt

Vi har hørt det før: netværk, netværk, netværk. Der netværkes på kryds og tværs. Derfor rådes tidligere ATU’er til allerede at gå i gang nu. Få her tre gode råd til, hvordan du kan begynde at opbygge dit netværk.

Velkommen til Signe

Den 1. april begynder Signe Christensen-Dalsgaard som projektleder på Akademiets sekretariat.

Timepuljen sætter talentudvikling på skemaet

Timepuljen skaber nye muligheder for talentaktiviteter til talentfulde unge, som savner faglige udfordringer og inspiration i hverdagen.

Velkommen til Karin

Den 1. april begynder Karin Piccini som administrativ koordinator på Akademiets sekretariat.

Bliv del af ATU SOME-team

Har du tid og lyst til at arbejde med sociale medier, er god til at tage billeder, lave små film og skrive skønne tekster?

Tak til årgang 14

Akademiet for Talentfulde Unge, Øst takker årgang 14 for to dejlige år ved akademiets diplomoverrækkelse, som blev en helt særlig eftermiddag med kongeligt besøg, inspirerende taler og ikke mindst et skønt farvel til hele årgang 14!

Er du klar til diplomoverrækkelse?

Vi nærmer os hastigt d. 31. januar, hvor vi glæder os til at fejre årgang 14. Vi lukker dørene kl. 15.45, så kom i god tid.

Talenter hyldes til diplomoverrækkelse 2017

H.K.H. Prinsesse Marie holder åbningstalen ved Akademiet for Talentfulde Unge, Østs diplomoverrækkelse. Ledelsesguru & Top Executive Coach Stephen Bruyant-Langer sætter fokus på erhvervslivets ønsker til de unge talenter.

Kompetent og erfaren projektleder til Akademiet for Talentfulde Unge, Øst

Vil du være med til at videreudvikle programmer og aktiviteter for Akademiet for Talentfulde Unge? Er du vild med unge mennesker, projektledelse, kommunikation og udvikling?

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk