Talentkonference i verdensklasse - hvordan nytter det?

Talentudvikling i verdensklasse. Det var hovedbudskabet, da Akademiet for Talentfulde Unge onsdag d. 7. september afholdt Talentkonference. Holckenhavn Slot dannede smukke rammer for en dag med fokus på talentindsatser i det danske uddannelsessystem.

Program til årets Talentkonference

Se programmet for Talenkonferencen 2016 her

Nyt samarbejde mellem Novozymes, Biotek-universitetsuddannelser og Akademiet

Akademiet har indgået nyt samarbejde med Novozymes og Biotek-universitetsuddannelser. Gennem fire seminarer får deltagerne ny viden om biologi i forskellige forsknings- og uddannelsesmiljøer.

Akademiet træder ind i europæisk talentnetværk

Højt ambitionsniveau, stort vidensnetværk og nye samarbejdspartnere i Europa. Akademiet er blevet optaget som Europæisk Talentcenter af European Council of High Ability, ECHA.

Glæd dig til efterårsprogrammet

Efterårsprogrammet er nu klart! Årgang 15, inklusive HF'erne, kan se frem til et efterår i formidlingskunstens tegn, mens årgang 14 skal fordybe sig fagligt i et enkelt emne.

Akademiet søger frivillige til afvikling af events

Akademiet søger frivillige, som brænder for at arbejde med unge mennesker, elsker det akademiske miljø samt har tid og lyst til at hjælpe os med afviklingen af vores program.

Akademiet for Talentfulde Unge, Øst søger friske og dygtige studentermedhjælpere

Vi søger 2 studentermedhjælpere til at løse en række praktiske, administrative og kommunikative opgaver på vores travle sekretariat og til at hjælpe os med at afvikle aktiviteter på vores talentprogrammer for unge i gymnasiet og grundskolerne.

Velkommen til Camilla

Den 1. juni begynder Camilla Bech Kjeldahl som barselsvikar for Hanne Aaen Lassen på Akademiets sekretariat. Her skal Camilla stå for udvikling af kommunikation og web, samt arbejde med projektet Junior Talent.

Det obligatoriske program blev afsluttet med topforskning og karriereafklaring

Tirsdag og onsdag blev semesterafslutningerne for Akademiets 1. og 2. årgang afholdt. Traditionen tro blev det markeret med faglige oplæg og med social hygge blandt deltagerne.

Akademideltagere udvikler årets online overskudsaktion

I løbet af de sidste uger har en række af Akademiets deltagere udviklet koncepter i samarbejde med Fucking Flink til en Online Overskudsdag, som løber af stablen den 12. maj.

Sider