Bliv del af ATU SOME-team

Har du tid og lyst til at arbejde med sociale medier, er god til at tage billeder, lave små film og skrive skønne tekster?

Tak til årgang 14

Akademiet for Talentfulde Unge, Øst takker årgang 14 for to dejlige år ved akademiets diplomoverrækkelse, som blev en helt særlig eftermiddag med kongeligt besøg, inspirerende taler og ikke mindst et skønt farvel til hele årgang 14!

Er du klar til diplomoverrækkelse?

Vi nærmer os hastigt d. 31. januar, hvor vi glæder os til at fejre årgang 14. Vi lukker dørene kl. 15.45, så kom i god tid.

Talenter hyldes til diplomoverrækkelse 2017

H.K.H. Prinsesse Marie holder åbningstalen ved Akademiet for Talentfulde Unge, Østs diplomoverrækkelse. Ledelsesguru & Top Executive Coach Stephen Bruyant-Langer sætter fokus på erhvervslivets ønsker til de unge talenter.

Kompetent og erfaren projektleder til Akademiet for Talentfulde Unge, Øst

Vil du være med til at videreudvikle programmer og aktiviteter for Akademiet for Talentfulde Unge? Er du vild med unge mennesker, projektledelse, kommunikation og udvikling?

Dygtig administrativ assistent/PA til Akademiet for Talentfulde Unge, Øst

Kan du lide at arbejde på et lille sekretariat med varierende opgaver, mange bolde i luften og høj grad af selvstændighed? Er du serviceminded, struktureret og kvalitetsbevidst?

Hold øje med posten - optagelsesbrevene er nu sendt

Så er optagelsesbrevene sendt afsted. Hvis du har spørgsmål vedr. optag eller login, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Så er forårsprogrammet 2017 klart!

Vores topmotiverede unge talenter kan igen boltre sig i et tætpakket program af høj kvalitet og med stor faglig bredde.

Atmosfæriske undersøgelser og meteorer i Finland

"Vi tog afsted før, solen stod op. Det var helt mørkt og ret koldt. Jeg fik indtrykket af at være på en ø, hvor vinden suser ind fra havet".

Akademiet for Talentfulde Unge blåstemples af ECHA

Akademiet for Talentfulde Unge trådte fredag officielt ind i ECHA – European Council of High Ability, en paraplyorganisation for professionelle europæiske talentcentre.

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk