Det obligatoriske program blev afsluttet med topforskning og karriereafklaring

Tirsdag og onsdag blev semesterafslutningerne for Akademiets 1. og 2. årgang afholdt. Traditionen tro blev det markeret med faglige oplæg og med social hygge blandt deltagerne.

Akademideltagere udvikler årets online overskudsaktion

I løbet af de sidste uger har en række af Akademiets deltagere udviklet koncepter i samarbejde med Fucking Flink til en Online Overskudsdag, som løber af stablen den 12. maj.

Praktikant til kommunikation, web, sociale medier og talentudvikling

Akademiet for Talentfulde Unge Øst tilbyder ulønnet praktik i et 3–6 måneders forløb inden for kommunikations- og eventopgaver - herunder medvirken til videreudvikling og implementering af vores kommunikationsstrategi, web, presse og sociale medier.

Projektleder til kommunikation, web, sociale medier og talentudvikling

Akademiet for Talentfulde Unge Øst søger en projektleder, til videreudvikling af Junior Talent samt videreudvikling og implementering af vores kommunikationsstrategi, herunder web, presse og sociale medier.

Test dit talent på vores stand til Science i Forum

Akademiet for Talentfulde Unge og Junior Talent vil igen i år være til stede på Unge Forskeres årlige science messe i Forum fra søndag den 24. april til tirsdag den 26. april. Begivenheden danner ramme for finalen i Unge Forskere, som er Danmarks største talentkonkurrence for børn og unge med interesse for science.

Martin Lidegaard formidler verdens kriser på Rødovre Gymnasium

Over 200 akademideltagere, alumner og elever fra Rødovre Gymnasium var onsdag den 13. april samlet til oplæg og debat med tidligere udenrigsminister, MF, Martin Lidegaard (R) under overskriften ”Verden i krise – hvad gør vi?”.

Talenttilbud hitter blandt de unge


”For 20 år siden var de smarteste dem, som var bedst til fodbold, eller som kunne spille guitar. Men i dag er det klassens skarpeste hjerner, der indgyder respekt blandt klassekammeraterne.”

Unge talenter på internationale eliteuniversiteter


”De internationale topuniversiteter er for sådan nogen som jer,” fortæller Rune Tybirk Kvist fra Project Access til de 150 akademideltagere, der torsdag eftermiddag er mødt op for at høre om, hvordan man kommer ind på universiteter som Cambridge, Oxford og Yale.

Akademiet får ny sekretariatschef

Ny kvinde skal stå i spidsen for Akademiet: Den 1. april rykker Ellen Smidt-Nielsen ind på Akademiets sekretariat i Brønshøj, hvor hun skal videreudvikle Akademiets fokus på talentudvikling.

En eftermiddag med radikalisering og citronmåne

Én efter én gik de godt 60 akademideltagere, der onsdag den 9/3 skulle på besøg hos Politiets Efterretningstjeneste, hen til den høje metalport, sagde deres fulde navn til kameraet, og blev bippet ind i den store gule bygning, der huser PET.

Sider