ATU holder ferielukket

Fra mandag d. 3. juli holder ATU sommerlukket. Vi er tilbage igen mandag d. 31. juli.

Topforskning og karriereafklaring afrunder det obligatoriske program

Vi har nu afsluttet 1. og 3. semester på ATU. Traditionen tro blev det markeret med faglige oplæg og social hygge blandt deltagerne.

Er du klar til årets sommercamp?

ATU Øst inviterer igen i år til en fantastisk uge med fuld fart på fagligt indhold og sociale arrangementer. Kom med til sommercamp fra d. 31. juli – 4. august 2017. Tilmeldingen åbner fredag d. 5. maj.

European Youth Summit 2017

I slutningen af marts 2017 blev den årlige European Youth Summit konference afholdt i Budapest. ATU sendte tre forventningsfulde deltagere afsted: Martine Bjørnsbo fra Vest, Camilla Brydegaard fra Midt og Trine Andreasson fra Øst.

ATU er fyldt med unge forskere

Kan vi løse problemerne med global opvarmning? Fødevaremangel i ulande? Mikroplastik i verdenshavene? 5 deltagere fra ATU Øst har givet deres bud og er nu i Unge Forskere-finalen.

De bedste netværk starter tidligt

Vi har hørt det før: netværk, netværk, netværk. Der netværkes på kryds og tværs. Derfor rådes tidligere ATU’er til allerede at gå i gang nu. Få her tre gode råd til, hvordan du kan begynde at opbygge dit netværk.

Velkommen til Signe

Den 1. april begynder Signe Christensen-Dalsgaard som projektleder på Akademiets sekretariat.

Timepuljen sætter talentudvikling på skemaet

Timepuljen skaber nye muligheder for talentaktiviteter til talentfulde unge, som savner faglige udfordringer og inspiration i hverdagen.

Velkommen til Karin

Den 1. april begynder Karin Piccini som administrativ koordinator på Akademiets sekretariat.

Bliv del af ATU SOME-team

Har du tid og lyst til at arbejde med sociale medier, er god til at tage billeder, lave små film og skrive skønne tekster?

Sider

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk