Atmosfæriske undersøgelser og meteorer i Finland

"Vi tog afsted før, solen stod op. Det var helt mørkt og ret koldt. Jeg fik indtrykket af at være på en ø, hvor vinden suser ind fra havet".

Akademiet for Talentfulde Unge blåstemples af ECHA

Akademiet for Talentfulde Unge trådte fredag officielt ind i ECHA – European Council of High Ability, en paraplyorganisation for professionelle europæiske talentcentre.

Talentkonference i verdensklasse - hvordan nytter det?

Talentudvikling i verdensklasse. Det var hovedbudskabet, da Akademiet for Talentfulde Unge onsdag d. 7. september afholdt Talentkonference. Holckenhavn Slot dannede smukke rammer for en dag med fokus på talentindsatser i det danske uddannelsessystem.

Program til årets Talentkonference

Se programmet for Talenkonferencen 2016 her

Nyt samarbejde mellem Novozymes, Biotek-universitetsuddannelser og Akademiet

Akademiet har indgået nyt samarbejde med Novozymes og Biotek-universitetsuddannelser. Gennem fire seminarer får deltagerne ny viden om biologi i forskellige forsknings- og uddannelsesmiljøer.

Akademiet træder ind i europæisk talentnetværk

Højt ambitionsniveau, stort vidensnetværk og nye samarbejdspartnere i Europa. Akademiet er blevet optaget som Europæisk Talentcenter af European Council of High Ability, ECHA.

Glæd dig til efterårsprogrammet

Efterårsprogrammet er nu klart! Årgang 15, inklusive HF'erne, kan se frem til et efterår i formidlingskunstens tegn, mens årgang 14 skal fordybe sig fagligt i et enkelt emne.

Akademiet søger frivillige til afvikling af events

Akademiet søger frivillige, som brænder for at arbejde med unge mennesker, elsker det akademiske miljø samt har tid og lyst til at hjælpe os med afviklingen af vores program.

Akademiet for Talentfulde Unge, Øst søger friske og dygtige studentermedhjælpere

Vi søger 2 studentermedhjælpere til at løse en række praktiske, administrative og kommunikative opgaver på vores travle sekretariat og til at hjælpe os med at afvikle aktiviteter på vores talentprogrammer for unge i gymnasiet og grundskolerne.

Velkommen til Camilla

Den 1. juni begynder Camilla Bech Kjeldahl som barselsvikar for Hanne Aaen Lassen på Akademiets sekretariat. Her skal Camilla stå for udvikling af kommunikation og web, samt arbejde med projektet Junior Talent.

Sider