Kompetent og erfaren projektleder til Akademiet for Talentfulde Unge, Øst

Vil du være med til at videreudvikle programmer og aktiviteter for Akademiet for Talentfulde Unge? Er du vild med unge mennesker, projektledelse, kommunikation og udvikling?

Dygtig administrativ assistent/PA til Akademiet for Talentfulde Unge, Øst

Kan du lide at arbejde på et lille sekretariat med varierende opgaver, mange bolde i luften og høj grad af selvstændighed? Er du serviceminded, struktureret og kvalitetsbevidst?

Hold øje med posten - optagelsesbrevene er nu sendt

Så er optagelsesbrevene sendt afsted. Hvis du har spørgsmål vedr. optag eller login, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Så er forårsprogrammet 2017 klart!

Vores topmotiverede unge talenter kan igen boltre sig i et tætpakket program af høj kvalitet og med stor faglig bredde.

Atmosfæriske undersøgelser og meteorer i Finland

"Vi tog afsted før, solen stod op. Det var helt mørkt og ret koldt. Jeg fik indtrykket af at være på en ø, hvor vinden suser ind fra havet".

Akademiet for Talentfulde Unge blåstemples af ECHA

Akademiet for Talentfulde Unge trådte fredag officielt ind i ECHA – European Council of High Ability, en paraplyorganisation for professionelle europæiske talentcentre.

Talentkonference i verdensklasse - hvordan nytter det?

Talentudvikling i verdensklasse. Det var hovedbudskabet, da Akademiet for Talentfulde Unge onsdag d. 7. september afholdt Talentkonference. Holckenhavn Slot dannede smukke rammer for en dag med fokus på talentindsatser i det danske uddannelsessystem.

Program til årets Talentkonference

Se programmet for Talenkonferencen 2016 her

Nyt samarbejde mellem Novozymes, Biotek-universitetsuddannelser og Akademiet

Akademiet har indgået nyt samarbejde med Novozymes og Biotek-universitetsuddannelser. Gennem fire seminarer får deltagerne ny viden om biologi i forskellige forsknings- og uddannelsesmiljøer.

Akademiet træder ind i europæisk talentnetværk

Højt ambitionsniveau, stort vidensnetværk og nye samarbejdspartnere i Europa. Akademiet er blevet optaget som Europæisk Talentcenter af European Council of High Ability, ECHA.

Sider