Vores sponsorer

"Quorum Consulting er et uafhængigt ledelseskonsulenthus, der hjælper organisationer med at beslutte, udvikle og levere varige forbedringer. Vores folk er alle erfarne konsulenter med speciale i forretningstransformation. Vi tror på, at nøglen til god kundedialog og værdiskabelse bygger på de personlige egenskaber ydmyghed, umage og konsistens mellem det, vi siger og det, vi gør". Louise Ellekilde Fogstrup, Partner

Quorom hjælper ATU med strategisk udvikling bl.a. i form af faciliterede workshops samt konkret rådgivning

 

Haldor Topsøe A/S er et af de førende firmaer i verden inden for heterogen katalyse, omkring 50 procent af verdens kunstgødning fremstilles ved hjælp af teknologi fra virksomheden, der blev grundlagt i 1940 af dr. Haldor Topsøe. Akademiet for Talentfulde Unge sætter pris på virksomhedens velvillighed over for vores projekt og i forbindelse med virksomhedsbesøg.

Haldor Topsøe stiller sig til rådighed med virksomhedsbesøg, hvor deltagerne får indblik i bio- og cleantech industrien. 

 

Horten er et af Danmarks førende advokatfirmaer og rådgiver en lang række private og offentlige virksomheder i Danmark og i udlandet. Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede eller hvor teknologisk udvikling og nytænkning er bærende - såsom Energi, Life Science, Teknologi og Media samt den offentlige sektor. 

Horten-partner Finn Schwarz arrangerer gentagne Jura workshops for Akademiet for Talentfulde Unges deltagere.

 

Hvert år vurderer Mercuri Urval mere end 50.000 mennesker på vegne af 5.000 kunder over hele verden – fra lokale virksomheder over multinationale koncerner til ministerier, styrelser og andre organisationer. Det gør Mercuri Urval til en af landets største HR-virksomheder.

 Akademiet for Talentfulde Unge har siden foråret 2013 haft glæde af et tilbagevendende virksomhedsbesøg med fokus på karrierepleje og HR.

 

Microsoft Danmark

Microsoft er verdens største udbyder af software, og omsatte i 2012 for 425 milliarder kr. Virksomheden beskæftiger over 90.000 medarbejdere i hele verden, og 900 af dem sidder i Danmark. 

Microsoft Danmark tilbyder Akademiet for Talentfulde Unges deltagere en række workshops årligt i fra deres domicil i Tuborg Havn.

 

Novozymes A/S er en dansk virksomhed inden for det biotekniske område, der beskæftiger sig med forskning, udvikling og fremstilling af hovedsageligt bioindustrielle produkter, processer og ydelser, især enzymer og mikroorganismer, der anvendes i industrien.

Novozymes A/S stiller sig til rådighed med virksomhedsbesøg og giver deltagerne indblik i deres forskning og talentudvikling.  

 

Siemens er en af verdens største leverandører af bæredygtige og miljøvenlige løsninger. Virksomheden beskæftiger ca. 360.000 medarbejdere fordelt på ca. 190 lande hvoraf ca. 7.000 medarbejdere er ansat i Danmark.

Ved gentagne besøg har deltagerne fået introduktion til Siemens som virksomhed og deres arbejde med innovation. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk